Politică de Retur

In cazul in care nu sunteti multumit de un produs il puteti returna in termen de 14 zile de la data livrarii, suportand costurile de expeditie tur-retur; valabil doar pentru persoanele fizice ce au plasat comenzile online sau telefonic. Produselor cumparate din Atelierul de Creatie, nu se aplica termenul de returnare in 14 zile.
Nu se accepta returnarea pentru produsele care nu exista in stocul si oferta curenta, produse pentru care se solicita plata in avans. In cazul returnarii produselor livrate gratuit de catre Paradisul Rosu Regal, clientul este obligat sa suporte cheltuielile de livrare si returnare. Costurile implicate cu returnarea produselor care fac obiectul garantiei sunt suportate de client. Paradisul Rosu Regal isi asuma costul transportului produselor doar daca produsul a ajuns defect la client, clientul fiind obligat sa anunte defectiunea in maxim 48 de ore.
Produsele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original, documentele si etichetele intacte si fara sa prezinte semne de uzura sau deterioarare.
Expedierea returului se va face prin acelasi agent/curier prin care a fost livrat produsul. Paradisul Rosu Regal va returna clientului contravaloarea produselor returnate in 30 de zile de la data primirii returului.
Scrie-ne pe WhatsApp whatsapp