Despre noi

 

Paradisul Roșu Regal își merită pe deplin numele datorită senzației pe care ți-o oferă piesele vestimentare create de noi.


Câte ceva despre noi

Te simți ca în paradis, dar în același timp, intri într-o poveste cu prinți și prințese. Acest lucru ne definește și suntem mândri să spunem despre noi că suntem croitorii reginei din tine. Toate materialele noastre sunt alese cu foarte multă atenție și tact, astfel toate broderiile, modelele și împletiturile reprezintă o adevărată dovadă a recunoștinței noastre pentru piese de îmbrăcăminte de cea mai bună calitate.

Toate ținutele realizate în Paradisul Roșu Regal respectă cele mai noi tendințe și sunt făcute special pentru a putea fi purtate în funcție de sezon. Așadar, dacă îți dorești că ținuta pentru petrecerea ta să fie și în ton cu trendurile sezoniere, noi putem să facem acest lucru să se întâmple.

Tehnicile noastre de coasere sunt moderne și garantăm că ținuta pe care o cumperi va fi alături de tine pentru foarte mult timp și se va menține foarte bine chiar și dacă nu va fi purtată.


Ce ne recomandă?

Toate ținutele create de noi sunt realizate 100% în România și sunt perfecte pentru orice eveniment sau ocazie și nu facem niciodată excepții când vine vorba de calitatea produselor noastre. Suntem prietenoși cu mediul înconjurător, nu facem risipă de material și garantăm că vei fi o clientă mulțumită.

Toata activitatea noastra a inceput in urma cu 12 ani, cand experienta era putina, dar entuziasmul si dorinta de realiza piese vestimentare de calitate era foarte mare. Inceputul intregului proces care a dus la aparitia Paradisului Rosu Regal a fost chiar si reprezentat de alta identitate cu alt nume: Atunci, atelierul nostru se numea Gold Danielle. 

Am invatat multe in acesti 12 ani si am reusit sa punem cireasa de pe tort a frumusetii acolo unde a fost nevoie.


Scrie-ne pe WhatsApp whatsapp